Utbildningar

Lashlift Onlinekurs

2 599 kr inkl moms och startkit
Delbetala från 110 kr i månaden (24 månader räntefritt) Läs mer här
Lashlift & Browlift Onlinekurs
Onlinekurs

Bli proffs på lashlift

Lashlift Onlinekurs för dig som vill arbeta inom lashlift men studera på valfri plats i din egna takt.

Lashlift är just nu den mest populära behandlingsmetoden inom ögonfransar. Du kan skapa alltifrån en liten böj till ett större lyft på naturliga ögonfransar, det fungerar utmärkt oavsett om du har långa eller korta ögonfransar och passar alla åldrar. Det är dessutom populärt att färga fransarna i anslutning till lashlift, vilket fungerar som ett bra alternativ och uppskattas enormt av de som vill ha långa och fylliga fransar utan mascara.
Behandlingen tillsammans med våra produkter ger ett tydligt lyft på endast 20 minuter och resultatet håller mellan 6-10 veckor.

Lashlift är ett uppdaterat namn från permanent fransböjning som funnits på marknaden i många år. Metoden och produkterna har således utvecklats till högre kvalité och man kan idag välja att gå från en böj till ett stort lyft.

Denna kurs är en onlinekurs, då får du hemskickat startkit, kurslitteratur, onlinefilm och certifikat. Fördelen med en onlinekurs är att du kan läsa kursen i din egen takt, när du vill, var du vill och hur många gånger du vill.

För att få ett certifikat i kursen behöver man få godkänt i ett praktiskt och teoretiskt prov. Därefter får du ditt certifikatet hemskickat till dig.

Läs mer om kursupplägg längre ner!

Ansök till kursen här:

Lashlift Onlinekurs

I kursen ingår kurslitteratur samt en onlinefilm där du ser tekniken för lashliftbehandling. Du väljer själv när du vill gå kursen, du kan gå den hur många gånger du vill. I kurslitteraturen får du teoretisk information gällande:

 • Historia
 • Fördelar med lashlift
 • Tekniken
 • Materialkännedom
 • Applicering
 • Konsultation
 • Kontraindikationer
 • Merförsäljning
 • Certifiering

Lisette Lashlift/Browlift December 2020

Läraren var grundlig och trevlig, och jag fick den hjälp jag behövde under kursdagen. Jag rekommenderar verkligen denna skola


Saga Lashlift/browlift/Brynstylist Februari 2020

Bra upplägg och teori så är väldigt nöjd med kursen. Det känns bra efter kursen, nu behöver jag bara hem och träna mer. Jag fick bra svar på alla mina frågor. Har gått flera kurser på svenska skönhetsskolan.


Elisabet Browlift/Lashlift/Brynstylist Februari 2020

Trevlig personal och en mycket bra kurs. Tekniken lärde jag mig fort så nu känner jag mig redo för att jobba med detta. Jag rekommenderar absolut svenska skönhetsskolan.


Kontakt

Har du frågor om vår Lashlift-utbildning?

Har du frågor eller fundering kring någon av våra utbildningar, produkter eller har du bara en allmän fråga? Tveka inte att kontakta oss. Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.

  Namn*
  Företag
  E-post*
  Telefon

  Meddelande

  Printer icon PDF/Skriv ut
  Boka personlig visning!