Omdömen om våra utbildningar

Caroline Johannesson

“Rekommenderar verkligen denna skola!

Fantastiskt bra och kunnig lärare, och ett väldigt trevligt bemötande.”

Anna  Qvarnberger

“Bra och kunnig kursledare.Kul och lärorik utbildning och bra stöd från skolan.

Kan rekommendera denna skolan!”

Caroline Hansson

“Camilla är en positiv, hjälpsam och väldigt energisk person. Hon lär ut på ett lätt och enkelt sätt och är lätt att förstå. Kursen är intensiv och rolig! Desto mer du tränar hemma desto lättare var det gången efter. Camilla bryr sig om alla och vill allas bästa, ger alla en chans och alla får lika mycket tid. Hon är väldigt lätt att tycka om. Jag kommer rekommendera skola starkt och den får 5/5!”


Sarah Christiansson

“Jag vill verkligen rekommendera Svenska Skönhetsskolan till er alla. Ni kommer ha otroligt roligt under utbildningen. Camilla är en fantastisk lärare som ger er all hjälp ni behöver både under och efter utbildningen, då du alltid blir uppdaterad om det senaste nytt. På Borås Nagelskola får du många goa skratt samtidigt som du får en riktigt bra utbildning! Tack för en riktigt Bra och rolig utbildning Camilla!”


Indra Nyström

“Jag har haft en fantastiskt rolig och lärorik tid på Svenska Skönhetsskolan och Camilla är en underbar instruktör. Hennes entusiasm och framåtanda är enormt inspirerande och hon är ett stort stöd för oss elever både under och efter utbildningen. Intresset för naglar och skönhet har bara ökat under tiden på skolan och jag är glad att jag valde att gå just här.”


Jessica Fernebrand

“Jag rekommenderar verkligen Svenska Skönhetsskolan till den som vill utbilda sig inom nagelbranschen det går snabbt och smidigt tack vare Camilla som är en underbar lärare.. Hon är inspirerande och pushar och stödjer i minsta lilla grej och ger framförallt ett självförtroende som jag själv inte visste att jag hade inom nagelbranschen =)

Så här vill jag personligen ge ett stort tack till Camilla som hjälpt mig att uppfylla min dröm sen långt tillbaka.. Kram”


Jeaby Jongdee

“I educate myself to Nail specialist here in Boras nail school. I had a great time and meet a wonderful people. Miss Camilla, she is very nice teacher (thank you for all your help). Join Boras nail school and start your career now … “


Martina Pretorius

“En lärorik och rolig kurs där du får mycket hjälp och har riktigt roligt. Undertiden har man lärt känna ett gäng härliga människor. Riktigt positiv upplevelse, rekommenderar alla som har ett intresse för skönhetsbranschen att gå den, jag ångrar ingenting. Kursen ledde även till jobb me!
Stort tack till Camilla för all hjälp, du är en klippa!
Kram / Martina”


Maria Abrahamsson

Har du ett intresse för naglar och skönhet? Vill du lära dig något intressant och få många skratt under tiden så är Svenska Skönhetsskolan stället för dig! Här får du lära dig allt inom naglar det senaste nytt och du blir ständigt uppdaterad. Jag har haft otroligt kul under min utbildning på Svenska Skönhetsskolan och jag kan inte tänka mig en mer kunnig och givmild lärare än den som Camilla har varit för oss! Helt enkelt en otrolig start på en ny karriär!”


Frida Ericsson

“Jag är jättenöjd med utbildningen, den går snabbt och med all Camillas hjälp vi får så det finns inget att klaga på. Camilla är en superbra lärare som hjälper till med både stöd, initiativ och jobb som ger sitt allt får vår skull. Hon lär oss inte bara att bygga naglar utan också bygga upp vårt självförtroende. En kanon mentor.
Kram Frida Ericsson”

Kristina

“En toppenutbildning!
Bra att man inte är så många och man får mycket bra hjälp!”


Amanda

“Jag tycker att utbildningen har varit rolig och givande. Du ger kritik på ett bra sätt och jag har inget att klaga på.”


Theres

“Har varit jättenöjd med utbildningen och man får veta med en gång vad man behöver öva på. Allt har rullat på och det har varit en rolig tid. Camilla är en jätteduktig lärare.”


Theo

“Jag tycker utbildningen har varit väldigt bra och även Camilla har varit bra, en mycket bra lärarinna! Är väldigt nöjd med allt!”


Anonym

“Jag tycker utbildningen har varit väldigt rolig, det har varit intensivt men bra. Camilla är jätteduktig som lärare, grupperna är lagom stora så alla får den hjälp de behöver.”


Anonym

“Jag tycker utbildningen har varit väldigt rolig och lärarorik. Väldigt bra med så små grupper för då får man den hjälp man behöver.
Camilla har varit en jättebra lärare, väldigt jordnära och trevlig. Hon är duktig på att lära ut och drivande i det hon gör och för att det skall gå bra för oss.”


Sanna

“Det har varit en superhärlig tid och jag har lärt mig hur mycket som helst. Camilla har varit väldigt hjälpsam och är jätteduktig som lärare. Jag har lärt känna underbara tjejer och jag hoppas att vi alla kommer långt.”


Malin

“Camilla!
Jag är så nöjd med kursen. Ditt sätt att lära ut och i den lugna fina harmonin!
Jag tycker att det var kanon att man bara var 4 st i varje klass. Det ger all en bra chans att få den hjälp man behöver. Kommer rekommendera din skola till alla som funderar på att utbilda sig till nagelterapeut. Du är grym!”


Pernilla Bruhn

“Informativ och mycket bra praktisk del där jag fick många bra tips. Lagom intensiv, kände mig inte stressad i någon situation. Camilla är en mycket inspirerande person som sprider engagemang omkring sig. Sätter värde i yrket och arbetar professionellt. Allt gott om skolan och Camilla! Så länge eleven själv tar ansvar för sin praktik så är delen med egen praktik perfekt.”


Mia

“Utbildningen är supersnabb och man får allt man behöver för att kunna börja direkt. Malin är en lärare som är lättsam, glad och positiv. Duktig på att lära ut och engagera sin elev. Visar på ett bra sätt utan stress och finns alltid tillgänglig. En fantastisk person och lärare som jag gillar skarpt.”


Frida

“Jag tycker att Malin är en rolig, trevlig, glad och väldigt positiv person. Hon är duktig på att lära ut och få andra att förstå. Hon är noggrann och låter oss verkligen se och förstå.”

Är du elev på Svenska Skönhetsskolan i Borås och har förverkligat en dröm och startat eget med antingen egen salong eller egen hemsida?
Länka gärna din hemsida till oss så hjälper vi er att nå ut till många fler!