Personal med över 25 års erfarenhet

Om Svenska Skönhetsskolan

2010 grundades Svenska Skönhetsskolan med målet att utbilda Sveriges mest eftertraktade och främsta skönhetsterapeuter. Idag finns skönhetsterapeuter från hela Sverige samt delar av norden som driver egna salonger med kunskaper från skolan. Skolan har utvecklats till en del inom skönhetsindustrin och idag har över 10 000 studenter från delar av hela norden valt att utbilda sig hos oss.

Svenska Skönhetsskolan ligger främst i ledet för att utveckla och anpassa utbildningar till vad arbetsmarknaden kräver och kunderna efterfrågar. I utbildningarna använder vi utvecklade proffsprodukter och de mest efterfrågade och senaste behandlingsteknikerna i branschen.

Vi välkomnar både män och kvinnor att söka till våra utbildningar och vi möjliggör för alla att studera i en takt som passar de egna förutsättningarna genom att erbjuda både hel och deltidsstudier samt vissa onlinebaserade utbildningar.

Skolans lärare är erfarna och otroligt kompetenta för att hålla utbildningar av högsta kvalitet och vi ställer höga krav på våra lärare. För att få utbilda hos oss krävs det att alla lärare uppdaterar sina internationella mastercertifikat en gång per år och genomför masterprov. Detta gör att våra lärare alltid är uppdaterade i det allra senaste teknikerna och trenderna på marknaden för att eleverna skall kunna få ut det bästa möjliga av sin utbildning. Vi kan därför garantera att våra utbildningar alltid håller högsta kvalitet.

Skolan erbjuder även möjlighet för praktik efter avslutad utbildning och fullständig support efter alla utbildningar. Vi erbjuder även workshops kontinuerligt och kostnadsfritt för elever, där vi alltid uppdaterar med senaste tekniker i nytt material som kommer på marknaden vilket bidrar till att man alltid som terapeut är uppdaterat i det senaste.

Våra utbildningar är kvalitetssäkrade i enlighet med Europeiska och Svenska lagar och regler och vi följer alla riktlinjer som krävs. Svenska Skönhetsskolan blev framröstade som årets Top Quality School i internationella Master Technicians Perfect Nails Association Februari 2020.

Vision och utveckling

Vårt recept på framgång har varit att arbeta hårt och att ständigt utvecklas. Vår vision innebär en modern utveckling av kunskap inom skönhet i de olika utbildningarna vi erbjuder. Vi ser till att vi hela tiden uppdatera utbildningarna så de håller en standard som stämmer överens med dagens samhälle och efterfrågan i branschen.

Vi har genom åren arbetat fram egna produkter som håller högsta klass genom noggrann testning innan de släppts ut på marknaden. Vi provar och testar produkterna i över ett års tid så vi är inte alltid först ut men kvalitén för oss är viktigare. Målet är att ha helt egna varumärken i alla våra utbildningar och produkter.

Sedan starten 2010 har skolan utvecklats enormt och idag är vi en utav de starkaste skolorna i hela norden på grund av vårt  proffsiga engagemang och utvalda lärare med kompetensen vi söker. Vi arbetar för att få branschen mer seriös och att eleverna som väljer att utbilda sig hos oss känner trygghet i det dom utför på sina kunder i sina verksamheter. Detta gör vi genom att följa alla Europeiska och Svenska lagar som våra myndigheter tagit fram för en seriös marknad. Vi samarbetar med stora internationella företag som har ledet i hela Europa för en bättre bransch.

Vi är mycket involverade i utbildningarna och ser till att skolan fortsätter att utvecklas och håller hög klass i både teori, praktik och eftersupport.

Vi uppfyller alla krav

Skolan uppfyller alla krav som krävs från Europeiska och Svenska Lagar, samt följer lärarkompetens som krävs internationellt genom att årligen åka på internationella lärarutbildningar via våra agenturer.

PERSONAL

Masterlärare

Camilla Skoglund

Grundade Svenska Skönhetsskolan 2010 och har lång erfarenhet inom skönhetsbranschen (hela 24 år) och stor kompentens inom utbildningar. Uppdaterade Internationella Mastercertifikat varje år.

Masterlärare

Sarah Kristiansson

Flerårig kompetens inom skönhetsbehandlingar och en engagerad utbildare. Har arbetat på Svenska Skönhetsskolan i 5 år, men har 11 år i branschen. Uppdaterade Internationella mastercertifikat varje år.

Hör av dig så hjälper vi dig

Har du frågor eller fundering kring någon av våra utbildningar, produkter eller har du bara en allmän fråga? Tveka inte att kontakta oss. Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Namn*
    Företag