TANDSKULPTERING PERFECT SMILE

NY METOD PÅ EUROPEISKA MARKNADEN!

DU LÄR DIG SKULPTERA TÄNDER SÅ TÄNDERNA PÅ DINA KUNDER BLIR HOLLYWOODVITA OCH ÄR HÅLLBART UPP TILL 5 ÅR.

METODEN GÅR UT PÅ ATT SÄTTA KOMPOSITMATERIAL I ETT OTROLIGT TUNT LAGER PÅ FRAMTÄNDERNA VILKET BIDRAR TILL ATT DEN EGNA EMALJEN DÖLJS OCH NY VIT EMALJ UPPSTÅR.

METODEN HAR FUNNITS LÄNGE MEN INTE TIDIGARE ANVÄNTS I SKÖNHETSYFTE.

TANDLÄKARE RUNT OM I VÄRLDEN UTFÖR EN SK FASAD PÅ TÄNDER DÄR DE SLIPAR PÅ DEN EGNA EMALJEN, GJUTER FASADERNA OCH APPLICERAR CEMENT OCH SÄTTER FAST FASADERNA.

VI I SKÖNHETSBRANCHEN ARBETAR INTE PÅ DET SÄTTET. VI SLIPAR INTE PÅ DEN EGNA EMALJEN OCH UTGÖR INGEN SOM HELST SKADA PÅ DEN EGNA EMALJEN. VI ANVÄNDER KOMPOSIT SOM ÄR HELT OFARLIGT OCH ISTÄLLET SKYDDAR DEN EGNA EMALJEN.

KUNDERNA MÅSTE FÖRST HA VARIT HOS SIN EGNA TANDLÄKARE FÖR ATT SÄKERSTÄLLA ATT DET INTE FINNS PLACK, TANDSTEN OCH KARIES INNAN BEHANDLINGEN UTFÖRS.

FÖR ATT GÅ DENNA NYA UTBILDNING OCH LÄRA DIG DEN ENORMT STORA SKÖNHETSTRENDEN SOM KOMMER MÅSTE DU KONTAKTA OSS PÅ 0735141508 ELLER camilla@skoglund.biz så berättar vi mer.

VI KOMMER ATT BÖRJA MED EN SALONG I VARJE STAD FÖR ATT INTE UTBILDA FÖR MÅNGA TILL EN BÖRJAN I DENNA FANTASTISKA METOD. OBS! DU MÅSTE HA FÖRETAG OCH SKÖNHETSSALONG/ KLINIK FÖR ATT GÅ DENNA UTBILDNING.

För mer info maila uppgifter:

  • Namn
  • Personnummer
  • Adress
  • E-post
  • Mobilnummer

Till info@svenskaskonhetsskolan.se