Köpvillkor

Returregler.

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan. Detta förutsatt att produkten och förpackningen är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej öppnad eller skadad. Elektroniska produkter endast vid fabrikationsfel.

Vid byte eller ångerrätt står du som kund för returavgiften.

 

Ej uthämtat paket.

Om paketet ej hämtas ut inom 14 dagar så skickas paketet tillbaka till oss. Du debiteras då med en avgift på 200kr som avser administrativt arbeta, logistik arbete samt frakt (tur och retur).

Har du fått fel/trasig produkt

Om något i din order blivit fel eller är trasigt. Då måste du skicka en bild till oss när produkterna ligger i paketet så som vi packat det. Detta för att vi ska kunna se och spåra vad som kan ha hänt.

Du måste meddela oss senast 2 dagar efter att du hämtat ut ditt paket, annars kan vi inte med säkerhet spåra vad som kan ha hänt.

Vi accepterar inga bilder med uppackade produkter.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, lagerdiffar samt fel prissättningar. Skulle priset vara fel så hör vi av oss till dig för ditt godkännande innan ordern skickas.

Leveranstid.

Leveranstiden är upp till 5 arbetsdagar.( Skulle det mot förmodan ta längre tid för den vara du beställt att skicka så hör vi av oss till dig).

Vissa varor där det står 1-2 veckor leveranstid skickas så fort vi mottagit leverans ifrån våra leverantörer.

Frakt.

Fraktkostnaden är 100kr för alla paket inom Sverige.