06 april, 2021

Helgkurs i hudpaketet

Få fyra medicinska hudutbildningar i ett paket!

Nu erbjuder vi hudpaketet som en helgkurs! Utbilda dig inom fyra av våra populära utbildningar Microneedling & BB-glow, Kemisk Peeling och Plasma-Pen och du får ett stort materialpaket värt 125 000 kr (i försäljningsvärde) på köpet.

Datum: 15-16 maj
Tid: 9-18 lördag och 9-16 söndag
Var: Svenska Skönhetsskolan – Lilla Brogatan 34, 50335 Borås
Kostnad: 40 800 kr inkl. moms och du får ett stort materialpaket värt 125 000 kr (i försäljningsvärde)

Mer information om de olika behandlingarna:

Microneedling är en avancerad nålbehandling för att öka hudens produktion av kollagen som kan ge resultat redan efter första behandlingen. Microneedling är effektiv för att behandla bland annat ärr, åldrad och spänstfattig hud, fina linjer och rynkor, förstorade porer, lyster och föryngring.
Läs mer om Kemisk Peeling här

BB-Glow behandlingen är en form av microneedlingbehandling (fraktionell mesoterapi) var BB-mineral pigment serum levereras med hjälp av en microneedlingpen och sterila nanonålar. BB-Glow hjälper huden att få en jämnare och ljusare ton. Med BB-Glow kan man även förbättra mindre områden som mörka ringar och minska porernas utseende.
Läs mer om BB-Glow här

Kemisk Peeling är inte namnet på en behandling, utan ett samlingsnamn för många olika behandlingsformer. Med hjälp av olika syror som appliceras på huden, exempelvis TCA och AHA, får huden ett litet lyft i och med att det yttersta hudlagret avlägsnas.
Läs mer om Kemisk Peeling här

Plasma-Pen metoden använder sig av en elektrod som producerar en mycket liten “Plasmablixt” som, utan att vidröra huden, hoppar från elektrodens spets till huden och låter hudens yta avdunsta. Dessa mikro-/millimetersmå avdunstningar gör huden tightare i området. Huden stimuleras av impulserna som endast påverkar huden där det finns fukt.
Läs mer om Plasma-Pen här

 

Har du några frågor eller funderingar så är det bara att kontakta oss via mail eller telefon.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Boka personlig visning!