03 maj, 2021

Hårstylist 31 maj – 4 juni

Lockar stylinghelheten dig?
Drömmer du om att kunna erbjuda kunden allt?
Att inte ta risker och tacka nej till ett jobb?
Att kunna stå för helheten i ditt arbete?

Då har du din stora möjlighet just nu!

Målet med denna kurs är att du som elev skall känna dig trygg och säker i arbetslivet och även val av produkter, då vi även går igenom vad marknaden har att erbjuda för professionella produkter och material.

Du kommer lära dig om olika hårtyper, benor, tupering, fönteknik, flätor, samt olika frisyrer genom tiderna. Man lär sig hur man använder lock och plattång och hur man gör fina uppsättningar inför bröllop och fest. Vi arbetar även tillsammans med en fotograf och skapar portfolio.

Utbildningen är ett bra komplement till vår makeupstylist utbildning för att ge en helhet. Men man kan även välja att gå enbart makeupstylist. I kursen ingår även:

• Kappa
  • Borste wetbrush pro detangler black
  • Hårnålar
  • Hårklämmor
  • Hårsnoddar
  • Locktång babyliss pro dial a heat cruling iron 19 mm
  • Smal pinnkam efalock fine 501
  • Svinborst wetbrush pro shine enchancer black
  • Sprayflaska svart 300 ml

Övningsdockor, hårfönar, plattång och stylingprodukter finns att tillhandahålla på skolan och används fritt av eleverna.

• Kurslitteratur
  • Certikfikat
  • Full support efter utbildningen

Lär mer om upplägget och bokningen här

Har man gått vår makeupstylist har man 10 % på denna kurs.

Du kan välja att delbetala din utbildning via Medical Finance eller Svea ekonomi och kan välja räntefri betalning upp till 24 månader, kostnad 2 800 kr i månaden. Väljer du att betala hela summan på en gång får du en rabatt på över 10.000 kr.

Du får hela detta utbildningspaket för endast 65.000 kr inkl. moms.

ANSÖK NU! RING ELLER MAILA OSS.

info@svenskaskonhetsskolan.se
0738–383897