BROWLAMINATION – BROWLIFT

Svenska Skönhetsskolan

BROWLAMINATION

Nu kan du äntligen få fantastiska fluffiga stylade bryn utan att behöva ta steget till att göra en

kosmetisk tatuering.

Browlamination ger dina bryn ett permanent lyft som håller i ca 10 veckor.

Denna metod ger dig brynformen som du önskar genom att använda permanentvätskor.

Behandlingen tar 20 minuter att utföra.

Utbildningen

För oss är det viktigt att du känner dig säker som elev när du utbildar dig hos oss och därför har vi övning på riktiga modeller direkt från start. Vi vill att du ska få en så trygg start som möjligt.

Den teoretiska delen är väldigt viktig och därför går vi igenom teori grundligt och du får även med dig all teorimaterial hem för att aldrig glömma av någonting.

Vi utbildar som högst 8 elever per tillfälle vilket också bidrar till högre kvalité. Du behöver inga förkunskaper för att gå utbildningen då allt är från grunden och du även lär dig hur man trimmar bryn samt färgar dem.

Detta ingår i utbildningen:

• Kursmaterial inom hygien som används på skolan
  • Teorihäfte
  • vätskor
  • lim
  • verktyg
  • Diplom efter avlutad utbildning

• Väkommen!
  • utdelning av arbetströjor som man får med sig hem
  • TEORI – Vad är browlamination och hållbarheten
  • TEORI – Anatomi hårväxt
  • TEORI – Salongshygien
  • TEORI – allergier
  • TEORI – vilka får vi inte behandla
  • TEORI – konsultation med kundkort
  • Övning på egna modeller STEG FÖR STEG BROWLAMINATION
  • Trimmning och klippning av bryn
  • Färgning av bryn
  • Eftervård
  • Certifikatutdelning

Pris:

3990 kr inkl moms

Välj delbetalning via svea ekonomi och betala endast 175 kr / mån i 24 månader räntefritt.

KURSEN FINNS ÄVEN SOM ONLINEKURS FÖR DIG SOM VILL GÅ KURSEN SJÄLV OCH I EGEN TAKT . KOSTNAD – 2500 KR

Om läraren

Läraren har flera års erfarenhet från skönhet och branschen samt arbetat med permanent och lash/ browlift sedan det kom ut på marknaden.

Vi är noga med vilka lärare vi har på skolan för att eleverna skall känna sig trygga på marknaden och även har möjlighet att fråga läraren efter sin utbildning om det behövs.

Kursdatum:

Kursanmälan