Extensionutbildning

Svenska Skönhetsskolan i samarbete med Hello Bombshell AB

Yrkesutbildning Extensionstylist

Under utbildningen kommer du att få lära dig att sätta extensions på ett skonsamt sätt. hur du tar ut extensions utan att skada det egna håret. Du lär dig både keratin och tejp vilket är de mest populära teknikerna på marknaden. Du lär dig om hårets uppbyggnad och vad du som stylist ska tänka på vid en skonsam isättning. Du lär dig inklippning av löshår så det faller in naturligt i det egna håret.

Utbildning

För oss är det viktigt att du känner dig säker som elev när du utbildar dig hos oss och därför har vi hela 5 dagars utbildning vilket är betydligt mycket längre än de flesta på marknaden. Vi vill att du ska få en så trygg start som möjligt.

Vi utbildar som högst 10 elever per tillfälle vilket också bidrar till högre kvalité. Du behöver inga förkunskaper eller vara frisör för att gå utbildningen då allt är från grunden och du även lär dig inklippning av löshår.

Detta ingår i utbildningen:

• Kursmaterial
  • Teorihäfte
  • Värmetång
  • Skyddsplattor
  • Övningshår
  • Hårklämmor
  • Extensionsborste
  • Extensionskam
  • Urtagningsmedel
  • Diplom efter avlutad utbildning
  • Rabatt på framtida köp när du använder Hello Bombshell hår och andra fantastiska erbjudanden.

Kursinnehåll måndag- fredag 10.00-16.00

• Väkommen och Teori
  • Praktiska övningar där handledaren visar hur en isättning på övningsdocka går till. Eleverna får då se och känna på keratinet och tejpen.
  • Isättning på övningshuvud inklusive övningshår som vi tillhandahåller. Eleven lär sig sätta egna slingor.
  • Skonsamt uttag. Handledaren visar hur du går tillväga för ett skonsamt uttag.
  • Eleverna arbetar praktiskt.
  • Omsättning med samma hår, handledaren visar och eleverna gör omsättning under vägledning.
  • Teori varvas med all praktik alla dagar

Slutprov

• Vi avslutar varje utbildning med ett teoretiskt prov och ett praktiskt slutprov.
  • Vid godkänt resultat på båda slutproven tillhandahåller elever ett diplom från hello Bombshell.

Pris:

20 000 kr inkl moms

Välj delbetalning via svea ekonomi och betala endast 875 kr / mån i 24 månader räntefritt. Du tjänar alltså in hela din månadskostnad på en halv kund om du väljer delbetalning. 5-6 kunder har du tjänat in hela kursavgiften.

Om läraren

Clara Feldt som driver bolaget Hello Bombshell och flera hårsalonger i Sverige har valt att hålla i svenska skönhetsskolans extensionskurser. Clara har arbetat med löshår många år och har ett stort brinnande intresse. Hon har ett eget pantenterat märke som heter Hello Bombshell med en hel serie av löshår och tillbehör.

Idén kom när Clara bodde i USA och gjorde håret på hollywoodfrun Åsa Vesterlund. Hon vill att alla kvinnor får känna sig som bombshells när de lämnar salongerna och har sin slogan: Come as you are, walk out as a bombshell.

Kursdatum:

10 Juni 2019 kl: 10.00-16.00 Måndag-Fredag

1 Juli  2019 kl: 10.00-16.00 Måndag-Fredag

19 Augusti 2019 kl: 10.00-16.00 Måndag-Fredag

16 September 2019 kl: 10.00-16.00 Måndag-Fredag

14 Oktober 2019 kl: 10.00-16.00 Måndag-Fredag

11 November 2019 kl: 10.00-16.00 Måndag-Fredag

9 December 2019 kl: 10.00-16.00 Måndag-Fredag

Kursanmälan

Klicka på knappen nedan för att göra din kursanmälan.