Boka skönhetsutbildning

Gör din kursanmälan hos Svenska Skönhetsskolan här via vårt formulär. OBS! din anmälan via formuläret är bindande, har du endast frågor gör du det via mail eller telefon.

Observera att fält markerade med en stjärna * är obligatoriska.

Mina personuppgifter

Anmälningsvillkor

Du är välkommen att besöka skolan och träffa oss lärare, men då bör du ringa och boka ett möte med oss på 0735141508

För elev under 18 år krävs målsmans underskrift.

När du gör en kursanmälan via vår hemsida är anmälan bindande. Se avbokningregler under fliken priser.

Välkommen med din anmälan!

Anmälningsvillkor framtagna av Svenska skönhetsskolan.

Avbokningsregler

Observera att din anmälan är bindande även om din betalning inte har kommit in. Bokningsavgiften på 3 900 kr återbetalas EJ.

Om avbokning av kurs sker mer än en månad före kursstart återbetalas kursavgiften men inte bokningsavgiften.

Om avbokning sker mindre än en månad men mer än en vecka (7 dagar) före kursstart, återbetalas halva kursavgiften.

Om avbokning sker mindre än en vecka ( 7 dagar) före kursstart återbetalas kursavgiften EJ. Endast vid undantag vid allvarlig sjukdom och då krävs läkarintyg.

Du som betalar och går en kurs eller utbildning är införstådd att branschen utvecklas och ändras enligt regler, trender och tekniker och att du i framtiden inte har någon ångerrätt.

Avbokningsregler framtagna av Svenska skönhetsskolan